Handlekurv


Handlekurven er tom

0,-

0

SySelv - Lek deg med snorfoten!

Jeg har lekt meg litt med snorfoten og det var så gøy at jeg har lyst å dele det med dere.

Jeg har brukt snorfoten med moulinégarn fra den fine naboen vår, Stoffhjørnet

Jeg brukte en smal sikksakk og usynlig overtråd, men overtråd i samme farge som garnet hadde jo også blitt bra. Jeg hadde rivbar stabilisering under ellers så dro stoffet seg litt og resultatet ble ikke pent. Stabiliseringen rives bare vekk etter at du er ferdig å sy.

Her har jeg på frihånd "tegnet" en bane som den applikerte sommerfuglen har flydd. Artig! Dette skal være forsiden til kjolen vi skal sy på SySelv-kurset "Sy en barnekjole" 19. april. Du kan melde deg på kurset her (Sy en barnekjole)

Jeg er ikke ferdig med demokjolen til kurset enda, men sånn ble sommerfuglens flyvning - gøy med snorfoten!

Jeg brukte Janome DC7200 og snorfoten til disse gruppe 3-maskinene finner du her, til gruppe 1 (9 mm) her, til Pfaff her og til Husqvarna her

Jeg håper vi sees på kurs!

Syhilsen fra Silja/SySelv-teamet

Tilbake